ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΞΑΝΑ !

 



ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!




ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΞΑΝΑ !

Έλα να αναστηθούμε και να καταλάβουμε ποιος είσαι, τι θέλεις, πού πάμε! Να καταλάβεις ότι η γη είναι δική σου, ο αέρας είναι δικός σου, η ζωή είναι δικιά σου κι έλα να την πάρεις. Έλα να πάρεις το μέλλον σου και γράψε το μόνος σου και άσε τις προφητείες που το κάθε ζώο βγάζει και μια προφητεία. Όλες οι προφητείες είναι τίποτα! Είναι γελοία ανθρωπάκια που σου επιβάλλουν, τι θα κάνεις και τι θέλεις να κάνεις. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Είπα: θα διαλύσω όλες τις γραφές. Δεν υπάρχει προφητεία, δεν υπάρχει τίποτα! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! Είναι μόνο ζώα και οι προφητείες δεν είναι παλιές, τις γράφουν και φρέσκιες! Μα, δεν θυμάσαι! Δεν θυμάσαι ότι η περασμένη κυβέρνηση σε έσκισε, θα θυμάσαι την προφητεία του κάθε κερατά;

Και για τον λόγο της προφητείας, δεν μας έχει αποδείξει κανείς τίποτα. «Η προφητεία του Παΐσιου είπε…» Ναι; Φέρε μας το χαρτί πότε το είπε! Δώσε μας το γραφτό! Δεν υπάρχουν στοιχεία, απλά στο λένε και είναι τόση αντινόηση μαζεμένη από τόσους πολλούς γελοίους ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης! Ο Νοστράδαμος ήταν γιος συμβολαιογράφου Εβραίου και εβραίος κι ο ίδιος. Φέρτε μας ρε τα χαρτιά! Δώσε μας να δούμε αν είναι 400 ή 500 χρόνια προφητεία! Υπάρχουν προφητείες, να το πούμε, αλλά όχι από αυτά τα ζώα! Γιατί; Η Καινή Διαθήκη έχει καμιά προφητεία; Εγώ έχω συλλέξει από στοιχεία μου 7 Καινές Διαθήκες όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες αναμορφώνονται κάθε 50 χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα που γουστάρουν τα ζώα. Είναι μεγάλα ζώα σας λέω και θα το καταλάβετε! Δεν υπάρχει ούτε προφητεία, ούτε τίποτα!

Βεβαίως οι αποστάτες δεν μπορούν να περάσουν τις γραμμές, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. Πυρήνικά; Ποιος θα πετάξει τα πυρηνικά; Ο Γιαχβέ; Όχι! Θα βάλει την κυβερνησούλα που εσύ την ψήφισες, άσχετα αν σε έπιασαν κορόιδο και θα πετάξει τα πυρηνικά και θα σου σκίσει το κεφάλι! Άσχετα, αν παρέμβουν κάποιοι άλλοι. Αλλά, θα έχει γίνει ήδη! Απαγορεύεται αυτό, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί η μαλακία θα έχει γίνει και θα γίνει από ανθρώπους.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΙΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Παρεμβαίνουν πάνω στους ανθρώπους κι έχουν βάλει δικό τους ολόκληρο στρατό, όπου παρεμβαίνουν στις τράπεζες…ξέρετε τι έχω να σας αποκαλύψω; Ένα δαίμονα έβγαλα και μπορώ να σας το αποδείξω: Βρήκαμε αυτόν τον Χαράλαμπο τον Μποκή με ταυτότητα του 1715, βρήκαμε ταυτότητα στην Άρτα το 1907 με τα ίδια μούτρα, βρήκαμε ταυτότητα στην Αθήνα με τα ίδια μούτρα! Δεν έχει μανούλα, δεν έχει πατέρα …τα έχω όλα! Να δεις τι έχω μαζέψει! Αυτόν μόνο; Και χιλιάδες άλλους θα σας δείξω που δεν είναι καν άνθρωποι, δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί μας. Ήταν αξιωματικός, ήταν το δεύτερο γραφείο δίπλα στον Παττακό και δεν υπάρχει και είναι και πολλά χρόνια γέρος, όπως είπα! Δεν είναι η ώρα να τα βγάλω, όταν τα βγάλω, θα φρίξετε! Είναι αυτό ανάμεσα μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι χιλιάδες και σε ποια υπόγεια και σε ποιες υπόγειες συμφωνίες και συμβόλαια. Άρα, λοιπόν δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, αλλά πολύ πιο μεγάλο. Εσύ το επιτρέπεις! Διώξτους όλους! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !

Μετά τον Αλέξανδρο, έγινε το εξής: Ο Απολλώνιος ο Τυανέας δεν ήταν στην εποχή του Χριστού. Τώρα, τα ζώα αυτά έβαλαν το 0 (μηδέν) όπου γούσταραν. Με σημερινή χρονολογία είναι 150-200 χρόνια πΧ. ο οποίος είναι Κρητικός. Γεννήθηκε στην Κρήτη και είναι η πιο μεγάλη μορφή που βγήκε στην Κρήτη και η τελευταία του. Δεν έχει ξαναγεννηθεί άλλη από την Κρήτη!

Ο Απολλώνιος Τυανέας λοιπόν γεννήθηκε στον Υμηττό στην κορυφή Ίστια! Ούτε πήγε στο Ισραήλ και στην Βηθλεέμ κι όλες αυτές τις βλακείες!

Η μεγάλη του ιστορία είναι στο Βατικανό και κάποια στιγμή είπα: «ο πόλεμος που έχουμε να κάνουμε είναι στην Ιταλία!» Και στην Ιταλία δεν είναι στην Σικελία, αλλά εκείνα τα ζώα του Βατικανού.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ! ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ! Μπερδεύεστε και δεν ξέρετε, αλλά ό,τι δεν ξέρετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει Άγιος Όρος! Είναι Βατικανό και τα δύο! Ξεκολλάτε! Και δεν φαντάζεστε τι είναι εκεί μέσα! Θα τα βρούμε όμως! Υπάρχει ειδική υπηρεσία!

Φτάνοντας λοιπόν σε αυτό το σημείο, μπορώ να πω το εξής: Ναι! Οι γραμμές υπάρχουν και εμείς τις παραβιάζουμε! Εμείς πληρωνόμαστε! Υπάρχουν χιλιάδες πιλότοι που ρίχνουν χημικά και δεν φαντάζεστε τι ρίχνουν! Ξέρετε γιατί το κάνουν; Για 20.000-30.000 ευρώ το μήνα! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Ραντίζεται όλος ο πλανήτης! Ποιος λοιπόν κάνει αυτή την ιστορία; Οι άνθρωποι δεν το κάνουν; Το κάνεις για 30.000; Πολύ ωραία! Και τι γίνεται; Κι ο άλλος κάνει κάτι άλλο! Όλοι παράγουν αυτή την γαμημένη Αντινόηση! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Εμείς ποιοι; Ο αδερφός μου, ο συμπέθερος, ο κουμπάρος…το παιδί του αλλουνού…

Για σκεφτείτε, όλη η αεροπορία, γιατί δεν μιλάει; Γιατί θα χάσει την δουλειά του; Ωραία! Και μέχρι που θα πάει; Άρα, δεν είναι δικοί σου;

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.500 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ! ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Άρα, λοιπόν οι αποστάτες πρέπει να φτάσουν στα άκρα για να επέμβουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Είναι σαν να έχουμε βάλει δύο παιδιά, τον γιο μου και τον γιο σου και τσακώνονται. Εγώ δεν μπορώ να επέμβω, αν ο γιος σου κτυπάει τον γιο μου, γιατί αν σηκωθώ εγώ, θα σηκωθείς κι εσύ και άμα σηκωθείς κι εσύ θα πλακωθούν οι μεγάλοι και η συμφωνία είναι να μην πλακωθούν οι μεγάλοι. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μας πρέπει να πλακωθούν και όποιο νικήσει! Γιατί αν σηκωθείς εσύ να πιάσεις τον γιο μου, θα σηκωθώ κι εγώ να πιάσω τον δικό σου.

Άρα, η συμφωνία είναι στην Γη και θα λυθεί από την ΓΗ! Ούτε θα έρθουν οι μεγάλοι, ούτε τίποτα! Είναι μεγάλες δυνάμεις και δεν μπορούν να έρθουν έτσι! Υπάρχουν και παρεμβάσεις των άλλων που είναι στο πάτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται από τους δικούς μας, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Ανοιχτά δεν θα βαρέσουν, γιατί δεν μπορούν! Χάσανε τα πάντα! Για αυτό σε κτύπησαν με όλες τις θρησκείες. Και τώρα όλα αυτά τα ζώα σε υπονομεύουν! Για αυτό σε έχουν! Σου διαλύουν τις κοινωνίες! Τους άντρες τους έκαναν γυναίκες και τις γυναίκες τις έκαναν άντρες!

ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ! ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ !

Αυτά έχω να πω! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες. Σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη σε σας κι εγώ δεν είχα ξαναβγεί σε εσάς! Τιμή μου που είσαστε μαζί μου, να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΘΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!





ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

email:esymoudaniwn@gmai.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2373024116

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                     


65320454_484108932335807_5081544600112332800_o



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad