ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΣΟΚ! ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΗΠΑ: "ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ!"

ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕΖΟΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Dr. Jensen ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ!


ο Δρ. Jensen ανέφερει ότι έλαβε ένα έγγραφο 7 σελίδων από το Υπουργείο Υγείας του MN, το οποίο του συμβούλευσε να συμπληρώσει πιστοποιητικά θανάτου με διάγνωση # COVID-19, χωρίς καν τεστ, ότι το άτομο πέθανε από το COVID-19. μετά από αυτό πώς μπορούμε να εμπιστευθούμε τους αριθμούς θανάτου που έχουμε δει;
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης θέλουν να "παραπλανήσουν" σχετικά με τα στοιχεία των θανάτωνο Δρ. Jensen απάντησε: "Λοιπόν, ο φόβος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον έλεγχο των ανθρώπων" "Ο φόβος με το COVID-19 έχει αυξηθεί σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι στην κυβέρνηση που προσπαθούν να τρομάξουν τους ανθρώπους και, με αυτόν τον τρόπο, να τους κάνουν να κάνουν αυτό που θέλουν».

ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΡΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

ο Δρ. Jensen χαρακτηριστικά αναφέρει ότι αν ένα νοσοκομείο δηλώσει ότι έχει εισάγει ασθενή με COVID-19 θα λάβει 13.000 δολάρια και αν αυτός ο ασθενής μπει σε αναπνευστήρα το νοσοκομείο κερδίζει 39.000 δολάρια!
https://video.foxnews.com/v/6148398329001#sp=show-clips


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad